dimarts, de maig 22, 2012

Prou Retallades a la Escola Pública!!!!


Avui hem tingut Vaga a l'Escola Pública, i la gran majoria de professors del nostre Col · legi així com alguns pares i alumnes hem assistit a la manifestació que s'ha celebrat aquest matí pels carrers de Barcelona. La manifestació ha estat un èxit rotund, malgrat que la vaga no ha estat molt seguida. En el nostre Col · legi la assistencia d'alumnes ha estat d'un 50 per cent aproximadament.



Malgrat que ahir us passem una nota informant sobre la venda de samarretes grogues, ahir vam posar a la venda les mateixes a la porta de l'escola i pràcticament vam esgotar existències. S'ha procedit a realitzar nova comanda de samarretes reivindicatives (diferents talles), i possiblement el dimarts o dimecres de la setmana que ve procedirem a la seva venda, bé a la porta del col · legi o els dimecres en horari Ampa.

Recordeu que les samarretes són per usar tots els dimecres tant els nens per assistir a l'escola com els pares a l'hora de portar o recollir els nostres fills. Fem una autèntica marea groga.

Prou retallades!!!!














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada